adfv3

Har du altid drømt om at komme på road trip, men har du altid følt, at det var for meget arbejde for en ferie? Så kan du her få inspiration til, hvordan du planlægger et fedt road trip og ikke mindst finder en fed bil at køre i. Det er jo vigtigt, at du er tilfreds med den bil, I skal køre i, fordi det betyder jo meget, at I kører i en fed bil. Det kan være, at du har en bil eller to i tankerne, og så kan du allerede nu begynde at undersøge, hvor du kan leje sådan en bil henne, og hvad det vil koste.

Det vigtigste ved et road trip er, at I har en bil at køre i, for hvis I ikke har nogen bil, så kan I ikke komme afsted. Derfor er det en god idé at starte med at få styr på jeres bil, og derefter kan I få styr på, hvor I skal køre hen. Det kan være, at I gerne vil flyve et sted hen, såsom USA, og så have jeres road trip derovre. Det kan også være, at I har nogle lande, I gerne vil se i Europa. Det er helt op til jer at finde ud af, hvor I helst vil bruge jeres ferie henne.

Dette kan du lave i bilen på jeres road trip

Det kan være, at du frygter at sidde mange timer i en time på jeres road trip, fordi det måske kan være kedeligt. Heldigvis har du mulighed for at arrangere noget hjemmefra. Det kan være samtaleemner, I kan snakke om undervejs såsom; biler, franske bulldogs, mad eller spil. Det kan være, at du laver en quiz, som I kan tage undervejs, for at der er noget underholdning. Det er også en god idé at have noget god musik med, som I kan høre, mens I kører.

bil på landevejen

Der er mange små ting, der kan planlægges hjemmefra, så I har en masse sjove ting at lave, mens I kører. Derfor er det en god idé at starte planlægningen i god tid, så I også har tid til at planlægge underholdning undervejs på jeres road trip.

Sådan finder i en god rute

Når I skal finde ud af, hvor I gerne vil køre hen, så er det bare at starte med at kigge på et kort. Det kan være, at en af jer har en idé til at starte med. Så er det en god idé at sidde med et kort, så I har mulighed for at planlægge jeres rute ud fra det. Det er også en god idé at have Internettet klar, så I kan finde forskellige destinationer og sørge for, at I planlægger den helt rigtige rute. Det gør det nemmere for jer at se, hvor langt der er mellem de forskellige byer, så I kan regne ud, hvor længe det vil tage jer at køre.

bilferie

Det er op til jer at finde ud af, hvor I gerne vil hen. Hvis I er helt på bar bund, så kan det være en god idé at tage udgangspunkt i enten nogle forskellige byer eller nogle seværdigheder, som I gerne vil se undervejs. På den måde kan det blive en del lettere at planlægge. Det er også en god idé at tage forbi steder, I ikke har planlagt, så I kan se noget nyt.