adfv3

Den danske superliga ligger stille. F.C. København løb med guldmedaljerne og alle holdene kan nu se frem mod næste sæson hvor de starter fra nul igen. Nogle vil søge at bevare status quo, og nogle vil søge at gøre det bedre. For spillerne kan flere stå overfor skifter til større og måske udenlandske klubber. Og måske endda lidt ekstra i lønposen, hvilket for mange betyder lidt ekstra lir og legetøj, inklusive biler. Og ser man mod udlandet, hører fodboldspillere og dyre biler ofte sammen, og har gjort det i  mange år.

Nuvel, budgetterne for en fodboldspiller, er ofte lidt højere end den almene persons. Men hvis vi alligevel vender blikket mod toppen af poppen, er det interessant at se hvad de dyre drenge kører i. Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic slår sine folder i Los Angeles, og bliver nu fragtet fra A til B i sin Porsche Spyder, pt. vurderet til $850,000.

Tager man skridt op på bilstigen finder vi den 3-dobbelte guldboldvinder Cristiano Ronaldo og hans Ferrari F150, som nok hæver den potentielle gennemsnitshastighed på landevejen omkring Torino i disse år. Sidste producent, der er repræsenteret i top 3, er Bugatti. Dette sker igennem franske Karim Benzema og hans Bugatti Veyron, vurderet til en dansk pris på hele 9,5 millioner kroner. Så ja, der er lidt forskel fra den almene dansker, til en Superliga-stjerne, til verdenstoppen.

cykel

Hvad kører Lionel Messi

Nu har de fleste fodboldspillere flere forskellige biler. Lionel Messi har eksempelvis en større samling, der inkluderer både en Dodge Charger, en Maserati Grandturismo MC Stradale og en Audi A8. Men hey, med en årsløn på omkring 40 millioner euro, er der også noget at rykke med. Tager vi landsholdbrillerne på, og ser på vores egen nok største stjerne Christian Eriksen, er det Porsche der køres i. Den stilærdige fynbo er ikke en der skaber mange overskrifter uden for banen,  men i garagen har han altså stadig flekset lidt med musklerne.

De fleste ligaer ligger efterhånden stille. Det kan ofte betyde kommende klubskifter. Eventuelt større kontrakter kan ofte føre til større biler. En spiller som Hany Mukhtar er længe rygtet til større adresser end hans nuværende klub Brøndby, et skifte er langt fra givet, men kan påvirke næste sæsons Superliga betting.

Det vil dog også påvirke profilens konto og måske garage. Kommer han fx tættere på den tyske autobahn,  kan man forestille sig, at garagen også vil få sig en opgradering. Fodboldspillere kan tillade sig at drømme større end de fleste af os.

Men uanset hvor stor eller lille en bilentusiast du er, og uanset hvad dit budget er, så kan det nogle gange være sjovt at se, hvad de dyre drenge bruger deres penge på, når det kommer til biler. Det kan være du falder over en bil, du ikke selv havde overvejet før, men det kan også være at nogle af dem overrasker dig, med en bil som er billigere end du lige forventede, eller som du slet og ret ikke vidste fandtes. Kig løs!