adfv3

En smuk klassisk bil kan være fristende at lade stå i garagen og findes frem til specielle lejligheder til en kort tur. Men, hvorfor ikke bruge bilen hele året og skabe nogle rigtig gode og smukke minder, der kan få smilet frem, når den skal slappe af ind imellem.

Pak bilen og kør ud i det blå med din elskede på passagersædet. Rul ruderne ned og lad den blide danske sommerluft blæse gennem håret. Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller ekstravagant – bare det er dejligt.

Pak til en picnic

Vil du være rigtig romantisk, så find en kurv, der matcher bilens alder og pak til en lækker frokost i det fri. Sørg for at pakke både noget at sidde på, men også tæpper til at putte i, hvis det bliver køligt. Det er desuden altid en god ide at have en plan for, hvor du gerne vil køre hen, for selv om Danmark er fyldt med smukke og rolige steder, så er det som om de forsvinder, når man er på udkig efter dem.

 

Pak lækker mad, der er let at spise med fingrene og kan nippes til, mens I sidder i græsset og hygger. Skal det være ekstra lækkert kan du også pakke noget lækker, brusende cider og glas til at drikke det af, så I kan skåle i solnedgangen.

Hvordan husker man hinanden? Det gør man ved at dele de små ting og gøre hinanden til den del af det, der betyder noget. Har I muligheden for at kombinere jeres interesser og gøre noget sammen, der giver mening og gør jeg begge glade på en gang, så er det en af de bedste måder at huske hinanden på.

taxa

Kør ud i det blå

Danmark har rigtig meget at byde på, så hvorfor ikke gøre jeres køretur til en oplevelse i dig selv? Book en weekend på et af de mange smukke standhoteller og gør turen derop til en del af oplevelsen. Hold ind og nyd en lækker frokost på en af de mange kroer eller små cafeer, der ligger spredt ud over landet.

I kan også taget et kig forbi hjemmesiden her og finde inspiration til, hvordan I kan gøre køreturen mere pikant eller jeres ophold på kroen til en romantisk og intim oplevelse.

Brug bilen til at tage på eventyr sammen, så I kan skabe både nye minder og gode oplevelser sammen. Det kan gøre, at bilen går fra at være en passion hos en af jer til en fælles interesse og en måde at forenes over noget hyggeligt og dejligt.

Kør i skoven

Det kan også være mindre og kortere ture bilen kommer ud på. En simpel tur gennem bøgeskoven i maj eller en tur til stranden for at dele en is kan være helt fantastisk, når vejret er smukt og ruderne kan rulles ned hele vejen, så den friske duft af skov og strand blæser gennem hele bilen.

Hold hinanden i hånden og gå langs stranden og del en is på kølerhjelmen af bilen inden I kører hjem igen.

veninder