adfv3

For de fleste af os er bilen uundværlig i hverdagen. Vi bruger vores biler, når vi kører til og fra arbejde. Når vi skal besøge slægtninge i den anden ende af landet, kan en bil både spare os tid og penge. 

Og skal vi transportere småmøbler eller genbrugstøj, er bilen også mere end belejlig. Uanset hvor knyttet du er til din bil, er du forhåbentlig også fornuftig nok til aldrig at sætte dig bag rattet, når du har indtaget alkohol. 

Spritkørsel er farligt for både dig selv og dine omgivelser. Hvis du ved, at du inden for nærmeste fremtid skal til fest eller firmafrokost, kan du med fordel allerede nu sætte dig ind i, hvordan du kommer frem og tilbage med den offentlige transport. Du kan dertil sørge for at købe ordentlig alkohol til lejligheden. 

Vælg en ordentlig gin 

Gin har længe været en favorit blandt verdens cocktailentusiaster. Drikken findes i mange forskellige prisklasser, men de kvalitetsbevidste vil ofte mindst betale et par hundrede kroner for en flaske med gin. Hvis du leder efter en ordentlig og relativt budgetvenlig gin, er Slingsby Gin et glimrende udgangspunkt. 

Slingsby Gin er opkaldt efter engelske William Slingsby, som i 1571 opdagede de fine egenskaber ved det det naturlige kildevand fra Harrogates Tewit-brønden. Hans opdagelse inspirerede senere landsfællerne Marcus Black og Mike Carthy til at grundlægge destilleriet Spirit og Harrogate, som i dag producerer Slingsby Gin. 

Slingsby Gin kombinerer en lang række lækre botanicals, herunder brændenælde, mælketistel, jasmin, primrose og rabarber. Resultatet er en gin, der både er blød og lækkert særpræget i smagen. 

Cocktail ved pool

Prøv dig frem med forskellige cocktails 

Gin indgår i mange forskellige cocktails. Når du har købt din Slingsby Gin, kan du med fordel starte med et blande 3,5 cl med 2,5 cl Vermouth, 1,5 cl friskpresset lime juice, 1 cl sukkersirup og 2,5 cl danskvand. 

Supplér med masser af is, og du har en Stikkelsbær Spritz a la Slingsby. Som du prøver dig frem, bør du også tjekke de mere traditionelle opskrifter på Dry Martini, Tom Collins og Gin Fizz. Mulighederne er mange.