adfv3

Hvis du bor i en lejlighed eller i hus inde i byen, kan det være noget af en opgave at skulle finde en parkeringsplads, der altid er ledig. Måske arbejder du, et godt stykke fra din bopæl og er derfor nødt til at tage bilen hver eneste dag. Det er noget rod at skulle parkere langt væk fra lejligheden for det lægger endnu mere tid til transporten til og fra arbejde. Derfor kan det måske give mening for dig at få en privat parkeringsplads. Med en privat p-plads er du altid sikret en nem parkeringsmulighed lige ved din bopæl og du skal derfor aldrig mere tænke over, hvor du skal parkere henne. Det kan dog for mange virke som en fjern drøm at eje sin egen p-plads, men faktisk er det hverken svært eller specielt dyrt at erhverve sig en. Læs med i denne artikel for at få de bedste råd om, hvordan du anskaffer dig en privat parkeringsplads.

gammeldags_bil

Gode kilder

Med gode kilder kommer man altid langt. Spørgsmålet er hvor man finder disse. Når du leder efter en parkeringsservice, er nettet et godt sted at starte. På internettet finder du massevis af tilbud fra virksomheder, der blandt andet udbyder private parkeringspladser. Læs mere om parkeringsservice, hvis du vil blive klogere på emnet. Du kan også nemt og hurtigt indtaste et søgeord, eksempelvis “privat parkeringsservice”, i din foretrukne browser og se nærmere på resultaterne. En anden god kilde er at spørge din nabo, din ven eller bekendte om, hvor de parkerer, såfremt de også bor i byen og har bil, de ofte bruger. På den måde får du på forhånd et indgående kendskab til netop den parkeringsservice, de anbefaler. Så er det meget lettere at træffe et fornuftigt valg om, hvilken service du skal vælge.

Sikkerheden højnes

Når du vælger et firma, der skal udbyde din private parkeringsplads, er det enormt vigtigt, at du vælger et firma, der går op i at opretholde sikkerheden og den juridiske forbindelse med en privat parkeringsplads. Hvis du er på arbejde fra 9-16 hver hverdag og parkeringspladsen står tom i dette tidsrum kan andre bilister måske blive fristede til at snyde sig til en nem p-plads ved at bruge din. Som regel er et skilt sat op, for at forebygge dette, men nogle bilister tror at den går. Derfor er det vigtigt at p-pladsen er under opsyn af en professionel parkeringsvagt, der kan uddele bøder, hvis reglerne for parkeringspladsen ikke bliver overholdt. 

gul_fiat_500

Spar penge i fællesskab

Selvom det ikke er særligt dyrt at få sig en privat parkeringsplads kan det alligevel ofte svare sig at gå sammen om et større areal, der omdannes til private parkeringspladser. Det mindsker udgifterne for både firmaet og for brugerne. Du kan eksempelvis spørge naboerne i din opgang og i de nærliggende lejlighedskomplekser, om de kunne være interesserede i en privat parkeringsplads. På den måde bliver parkeringen både mere billigere, mere sikker og så gavner den flere mennesker. Det er tre fluer med ét smæk – så kan det næsten ikke være bedre.