adfv3

Hvis du er på udkig efter en virkelig særlig julegave til din kone eller kæreste, der vil komme bag på hende som et lyn fra en klar himmel, så skal du bare prøve at give hende en ny bil. Ved at investere i en ny bil til konen eller kæresten, så gør du dermed også livet nemmere for jer begge to – samtidigt med at du viser hende hvor meget hun betyder for dig. Men hvilken model skal du så vælge til hende? Læs videre her, og bliv lidt klogere 

Hverdag og Fritid

Hvad ser kvindelige billister efter i en ny bil  

Kvinder og mænd har typisk forskellig smag – også når det kommer til biler. Mænd har typisk en tendens til at vælge bil ud fra hestekræfter og det ydre look, hvorefter alt andet kommer i anden række. En række undersøgelser viser, at kvindelige billister – i langt højere grad end deres mandlige modstykker – først og fremmest er interesserede i sikkerhed, når det kommer til at vælge ny bil. En anden væsentlig faktor i kvinders valg af bil er desuden køretøjets pålidelighed, idet kvinder typisk er mere budgetorienterede end mændene, og samtidigt ikke ønsker at bekymre sig for om deres bil nu starter eller ej. Sidst men ikke mindst er bilens komfortniveau også en væsentlig del af beslutningsprocessen, når der skal shoppes efter ny bil; og alle disse tre faktorer bliver endnu vigtigere, hvis der er tale om kvinder med børn.

rød bil

Tre bud på den bedste bil til hende

I det følgende kan du læse et par gode modeller, der bestemt ikke vil skuffe hende denne jul.

  • Hyundai Tucson: denne koreaner er et fantastisk SUV køretøj giver hende rummelig plads med gode køreegenskaber. Desuden er der også tale om en bil med sikkerheden i orden, der oven i købet giver rigeligt plads til børnene omme bagi.
  • Volkswagen Beetle: hvis du er på udkig efter en god brugt vogn med masser af personlighed, så behøver du ikke kigge længere end den anden generation af den klassiske Beetle model fra Volkswagen. Denne kompakte klassiker leveres med tre døre, og er retrofølelse i særklasse. Selvom denne lille folkevogn opfylder alle tre af de mest vigtige krav hos kvinderne, så bør det dog nævnes, at denne bil egner sig bedst til kvinder uden børn. De små bagsæder er nemlig ikke så gode til barnesædet. 
  • Ford Fiesta: sidst men ikke mindst skal den gode gamle Ford Fiesta selvfølgelig med på denne lille liste. Denne eviggrønne klassiker har været en del af de danske veje i knap fyrre år, og det er der såmænd rigtig gode grunde til. Med dens fantastiske køreegenskaber, gode sikkerhedsvurdering, fantastiske komfort samt pålidelige motor er dette intet mindre en en drømmebil – der i øvrigt ikke er alt for hundedyr.

Husk at det bestemt er en gave, at se din kone eller kæreste lykkelig, så hvad venter du egentlig på?