adfv3

Gå du med drømmen om at istandsætte en bil af ældre model, så bør du allerede nu begynde at spare tid og penge sammen, for det er en dyr og omstændig opgave. Vil du være tro mod bilens oprindelse og historie ved at bruge originale dele og være sikker på, at det er styr på det hele, så du kan komme ud og mærke vinden i håret, bør du allerede nu begynde at undersøge tingene. 

par ved rød veteranbil

Hold dig opdateret på nettet

Der er rigtig store chancer for at finde de rigtige dele til bilen på nettet, men det kræver ofte, at du bruger lidt tid på at lede og holde dig opdateret, så du kan slå til, når det rigtige dukker op. Du kan sagtens tjekke nyhederne på blandt andet https://www.dagens.dk/, mens du venter og samtidig tjekker de sider, hvor delene kunne dukke op til salg. 

Det er en hurtig og let måde at holde dig up-to-date og samtidig også hele tiden være på forkant med tingene og det giver på samme tid en højere chance for at være heldig og falde over lige det du mangler. 

Pas godt på bilen

Hvad enten din bil er helt færdig eller du stadig arbejder på den, så er den værd at passe på, både når den står i garagen, og når du har den udenfor. Derfor kan du også allerede inden bilen er i hus begynde at tænke på at skabe de perfekte omgivelser at have den stående i. 

Din indkørsel er et godt sted at starte. Sørg for at der er rig mulighed for at køre op ad en god og jævn indkørsel, og at der er glat overgang fra vejen til fortovet, så du ikke ridser undervognen. Har du en idé om at kunne have bilen holdende ude ind imellem, så er det også en god idé at få etableret en god, tæt hæk. Invester for eksempel i buske, der allerede er etablerede, så du ikke skal vente på at hækken vokser sig høj og tæt. 

rusten veteranbil

Læn dig tilbage og nyd processen

Hvis du drømmer om en veteranbil, der skal istandsættes, så ved du med garanti også, at det ikke bare handler om det færdige produkt, men også om hele processen. Jagten på de rigtige dele, den langsomme proces med at indsamle og udskifte delene, mens bilen langsomt tager form. 

Læn dig tilbage on nyd processen – det er det hele værd!