adfv3

Hvis du interesserer dig for biler, så gør det ikke noget, at man faktisk kan se det. Det gælder både dig udseende, din bil og dit hjem. Særligt i hjemmet har du dog en oplagt mulighed for at give udtryk for alle dine passioner. Det er trods alt det sted, hvor der er allermest mulighed for bare at pynte, og det er desuden der, hvor du gerne skal kunne føle dig hjemme og tilpas som intet andet sted.

Der er dog mange forskellige måder, hvorpå du kan give udtryk for din bilentusiasme på, og afhængigt af hvem og hvor mange, du bor med, kan det have varierende grader af dominans i hjemmets indretning. Hvis biler dog vitterligt har en indflydelse på dig, og hvordan du lever dit liv, så er det selvfølgelig klart, at de også skal have en indflydelse på indretningen af dit hjem. Alt andet ville være unaturligt.

Dekorer med billeder

Som sagt er der dog rigtig mange måder at gøre det på, og du skal selvfølgelig gøre det på en måde, der passer dig. En af de mest oplagte måder at gøre det på, som virker ganske naturlig, og som bestemt ikke skærer nogen i øjnene, er selvfølgelig fotografier. Du har med garanti en masse fotografier af dig og nogle smukke biler eller lignende, som du gerne vil mindes. De skal selvfølgelig op at hænge eller i glas og ramme på samme måde, som mange af familiebillederne kommer det.

indretning

Alternativt kan du også hænge billederne op ved hjælp af de såkaldte fotosnore. Dette er ganske enkelt bare en lækker plastiksnor, du kan hænge op et sted i hjemmet, og som du kan hænge billeder i med enten en klemme eller med magneter. Det giver et mere frit og anderledes udseende, og sætter desuden fokus på billederne.

Hæng kunst på væggen

Hvis du ikke er så meget for at hænge egne billeder op, er der også mulighed for at hænge et par enkelte kunstværker op, der på den ene eller anden måde har bilen som motiv. Det kan både være i form af en plakat og et maleri. Valget mellem de to handler i virkeligheden mest om, hvor formelt du har lyst til, at det skal se ud, og hvor mange penge du har lyst til at spytte i sagen.

Hvis du er typen, der ligger inde med at par modelbiler, eller som ikke ville have noget imod at anskaffe dig et par stykker, så er de også oplagte indretningsgenstande. De kan vise, at du har en interesse for biler, men hvis de bare er en smule vellavede, er de samtidig med til at pynte i hele hjemmet og give det et helt andet udtryk.

VW

Dit valg

Hvis du har mulighed og lyst, kan du selvfølgelig også indrette en hel lille hybel med biltema i et af hjemmets rum. Et sted hvor du kan opholde dig med vennerne og nørde biler, og hvor det ikke gør noget, at der hænger en lækker fælg på vægge, modelbiler i massevis eller de sidste mange numre i bilmagasinet motor på reolen. Hvis du har pladsen, så kan sådan et sted virkelig blive din lille oase i hjemmet. Graden af biltema i dit hjem afhænger dog fuldstændig af, hvad du har lyst og mod på, og der er også mange andre måder at sætte sit personlige præg på sin bolig.