adfv3

Ligesom i resten af verden er Yoga rigtig populært herhjemme, og der kommer hvert eneste år nye medlemmer til klubben. En af de måske mere uudforskede muligheder blandt mange udøvere er de såkaldte Yoga-ferier, hvor man kan tage af sted til et spændende rejsemål der er helliget fuldstændigt til Yoga. Læs videre her, og opdag nogle af de bedste Yoga rejsemål Europa har at byde på.

Monteriggioni, Italien: Rolling Meadows Retreat

Prøv blot at forestille dig en himmelsk udsigt ud over vinmarker og olivenlunde mens du dyrker Yoga. Det lyder nok ikke som det værste i verden. Hvis du ydermere forestiller dig nogle ekstremt veluddannede undervisere, så har du ramt sømmet lige på hovedet. Et lækkert ophold på Rolling Meadows Retreat er en stensikker vej til at nå din indre ro, og samtidig få lidt motion. Et standardophold i dette toscanske paradis varer otte dage, og kan på det varmeste anbefales til alle Yoga fanatikere.

Ibiza, Spanien: YogaRosa Retreats

YogaRosa Retreats på den baleariske solskinsø Ibiza er endnu et pragtfuldt rejsemål til alle der ønsker at spendere lidt tid i absolut fred og ro på at fordybe sig fuldstændigt i deres Yoga. Indre ro er kodeordet på dette Yoga center, og deres team af erfarne undervisere vil samtidigt også være i stand til at forbedre din Yoga væsentligt. Du har endda også mulighed for at prøve kræfter med meditation, hvis det især er indre ro du er på udkig efter. Når du først ser de smukke omgivelser under dit ophold så vil du hurtigt opdage, at Ibiza gudskelov er langt mere en blot diskoteker og fulde turister.

Småland, Sverige: Ananda Mandala

Nogle gange ligger paradis lige rundt om hjørnet, og det er lige præcis tilfældet med Ananda Mandala i nabolandet Sverige. Med dens placering i midten af et gudesmukt naturreservat, er dette tilflugtssted de helt perfekte rammer til at gå i dybden med din Yoga. Med rigtig god vejledning og behagelige omgivelser Ananda Mandala perfekt til dem, der ønsker at koble af og genoplade batterierne. En ekstra bonus ved stedet er, at de oven i købet dyrker deres egne økologiske grøntsager og anvender miljørigtig energi til at drive stedet (via det lokale vandfald).

Tyrkiet: Yoga krydstogt

Sidst men ikke mindst finder vi et af de mere eksotiske Yoga ophold. Det såkaldte Yoga Cruise foregår nemlig 100% ombord på en båd. Ombord kan gæsterne deltage i forholdsvis avancerede Yoga-sessioner (derfor anbefales dette ophold ikke til nybegyndere) omgivet af noget af de smukkeste blå vand, som den tyrkiske del af middelhavet har at byde på. Oven i hatten har du også mulighed for lidt dykning og ruinbesøg, så du ikke føler dig snydt på denne front.

 

Lyder Yoga-ferier som noget for dig, men er du bekymret for om du nu har råd til det? Hvis du f.eks. tager et kig på https://laan-penge.nu/laan-penge-hurtigt/ vil du faktisk opdage, at en god Yoga-ferie i Europa slet ikke er uden for din rækkevidde.