adfv3

Julen er den hyggeligste tid på året, men det betyder ikke, at den ikke kan blive endnu hyggeligere. Der er mange som drømmer om at lave endnu flere juletraditioner for virkelig at samle familien i juletiden. Det sværeste ved juletraditioner er at starte dem, så lad i år være året med fyldt med nye juletraditioner. Du behøver ikke kun at vælge klassiske traditioner, for de bedste traditioner er dem som er unikke for din familie. 

familie ved spisebord

Lav nye traditioner

 

Julen handler om at give, hvilket betyder, at julen er en oplagt mulighed for dig at give noget tilbage. Taknemmelighed og kærlighed behøver ikke at blive vist igennem de største gaver. Det er virkelig tanken der tæller, når det gælder julegaver. Du kan også give tilbage på andre måder end med julegaven. Hvis der er en i dit liv som gang på gang har været der for dig og hjulpet dig med alverdens ting, så kan du vise din taknemmelighed igennem en pakkekalender eller adventskalender. Det behøver ikke at være store gaver, faktisk er det de små og hjemmelavede gaver som ender med at betyde mest. Du kan sagtens give dem en andel af din julebag, hjemmelavet fuglefoder eller julepynt. Du kan også invitere alle dem, som du holder mest af over til en overdådig julefrokost. Du kan lave den klassiske julefrokost med sild og lun leverpostej eller afprøve nye retter. Julefrokosten kan også blive en hyggelig tradition, som I vil glæde jer til årligt. I kan gøre den til en begivenhed, hvor I afprøver nye råvarer og teknikker. Et af de største madlavningsteknikker i de seneste par år har været sous vide. Med sous vide tilbereder du maden i et meget præcist vandbad, hvor maden får den helt rette temperatur – du kan læse mere om det her

bil i snevejr

Gør bilen klar til juletiden 

Julen er en tid, hvor man er samlet med hele familien, og hvor man skal besøge familie og venner. Man kan ikke undgå at køre meget rundt i julen. Man skal både rundt til julefrokoster, gaveindkøb og besøge venner og familie. Det er nok egentlig den tid på året, udover sommerferien, hvor bilen bliver brugt mest. Det er vigtigt at have sin bil vinterklar, så man ikke starter julen eller det nye år dårligt ud. Noget af det vigtigste er vinterdæk, så din bil er skridfast selvom der har været nattefrost. Det er også vigtigt at have et par snekæder klar, hvis nu sneen skulle komme. Hvis du sørger for at have bilen vinterklar, vil du i højere grad kunne undgå bilulykker. Ulykker er altid tragiske, men det bliver kun værre af at være i juletiden. Kør din bil til tjek og sørg for at dit batteri til bilen har liv nok endnu. Hvis du skulle være så uheldig, at dit bilbatteri skulle dø, så bliver julens køreture en kold affære. Hvis du ikke ved, hvilket bilbatteri er det bedste til din bil, kan du læse mere om dem her. Nyd juletiden med dem, som du holder allermest af og husk at vise dem, hvor meget du holder af dem.