adfv3

Er man vild med heste, er der næsten ikke noget bedre end at få lov til at skulle shoppe hesteudstyr! Følelsen af at gå ind i en ridesportsbutik er fantastisk, og så snart den velkendte duft af hest, stald og læder rammer ens næse, er det lige før tænderne begynder at løbe i vand over alt det lækre hesteudstyr!

At købe ind til hesten kan dog godt være lidt af en udfordring, når der er så meget at vælge imellem. Læs derfor her 3 gode råd til shopping af hesteudstyr, så du kan få de bedste handler med hjem!

Kvinde i hestesaddel

Find en god parkeringsplads

Første tip til en god omgang hesteudstyrsshopping er noget så lavpraktisk som parkering. Ikke desto mindre er det dog vigtigt at finde et godt sted at holde. Man får hurtigt meget at slæbe på når man sådan skal ud fra en ride udstyrs butik igen, og derfor er det yderst praktisk at have fundet verdens bedste parkeringsplads. 

Det kan også godt komme til at tage lang tid at være inde i en sådan hesteudstyrsbutik. Der er meget at kigge på, og der skal gøres de helt rigtige overvejelser. Derfor er det også vigtigt at finde en parkeringsplads, hvor man må holde i lang tid. Ellers kan det godt gå hen og blive en ekstra dyr fornøjelse at være på hesteudstyrsindkøb! 

Derfor kan det på forhånd være en god idé at undersøge parkeringsmulighederne. Skal du handle ind til hest i Aalborg, kan du læse om parkeringsmuligheder på siden her

Benyt dig af personalets faglige viden

Tip nummer to til hesteudstyrsshopping er at benytte sig af personalet i butikkens faglige viden. Ofte vil disse have meget at fortælle om det forskellige udstyr, og derfor er de også de rigtige til at guide dig den rigtige vej. Er du det mindste i tvivl om noget, er det altså personalet, som du skal gå til for at få velkvalificeret hjælp.

Personalet vil ofte hellere end gerne hjælpe dig, så du kan få det udstyr med hjem, som passer perfekt til dig og din hest. 

Hest med hovedtøj

Undersøg på forhånd hvilke muligheder der er

Når der skal kigges på rideudstyr, kan det være en god idé hjemmefra at tjekke op på hvilke muligheder, der er. Ofte kan det være meget overvældende at træde ind i en hesteudstyrsbutik, fordi der er så mange forskellige ting at kigge på og tage stilling til.

Vil du derfor gøre hesteudstyrsindkøbene en hel del nemmere for dig selv, kan du med fordel undersøge markedet før du kører hjemmefra. Når du ved hvad du gerne vil gå efter, vil det også være lettere for dig når du står i butikken at blive guidet i den rigtige retning.