adfv3

Der er et overraskende stort antal danskere, som har en flot, klassisk bil stående ude i garagen. Er du ét af de mennesker? I så fald skal du læse med her!

I denne artikel får du en række gode ideer til, hvad du kan stille op med bilen, så den ikke bare står og samler støv ude i garagen.

Gammel bil

Sæt den i stand

Det er meget synd, hvis du har en flot, gammel klassiker, som bare står ude i garagen og ruster væk. Hvis der er en lille mekaniker gemt inden i dig, så ville det være helt oplagt at gå i gang med at sætte den i stand. Det kan være et meget sjovt projekt at gå i gang med, og når du en dag er færdig, så har du en rigtig flot bil, som kan fragte dig vidt omkring i hele landet. 

Selv hvis du ikke er den bedste til det med biler, så bør du ikke helt give op på den gamle klassiker i garagen. På nettet kan du lære mange ting, og du kan faktisk også lære, hvordan man sætter gamle biler i stand – også som nybegynder. Der er massevis af artikler og videoer at følge inde på nettet om sådanne emner, og du kan jo altid få hjælp af nogle venner.

Det er blandt andet også på nettet, du skal finde de reservedele, som du måske får brug for til bilen. De kan godt være lidt svært at finde i fysiske butikker.

Sælg til en anden

Hvis du ikke selv har energien eller lysten til at fikse din gamle klassiker ude i garagen, så kan du altid sælge den til anden hånd. Der er masser af vintage-bilelskere rundt omkring i landet, og der skal nok være mindst én af dem, som gerne vil købe din bil.

Du kan langsomt begynde at lade rygtet sprede i dit netværk og se, hvad det fører til. Eller du kan alternativt blot lave et opslag på de sociale medier og opfordre folk til at dele. Det burde ikke være så svært at finde en køber, når du først kommer i gang.

Hvis der er tale om en særlig model, kan du også prøve at kontakte diverse museer eller samlere.

Reparer bil

Sælg til skrot

Nogle gange er det bare ikke muligt at redde en gammel klassiker, som har fået lov til at stå og ruste ude i garagen i årtier. Det er en skam, men sådan er det jo nogle gange.

Du kan stadigvæk få lidt penge for den gamle bil. Du kan for eksempel undersøge mulighed for at få en skrotpræmie for din skrotbil. Der er rigeligt med firmaer rundt omkring i landet, som gerne vil købe gamle skrotbiler og give dig lidt for det. På den måde kan du i det mindste få en lille fortjeneste på den gamle skrotbunke.