adfv3

Der er en forventning om, at når man år en bestemt alder, så skal man have kørekort og bil. Men er det virkelig nødvendigt? Hvis du bor i en storby med gode offentlige transportmidler, så er det måske slet ikke så nødvendigt. Og der er en del du (muligvis) kan få råd til, hvis du undlader at købe en bil.

Kvinde i frækt undertøj

Flere rejser 

En bil er en dyr månedlig udgift at have i måneden. Og når du lige pludselig ikke har den udgift, så betyder det altså også at du har en del mere økonomisk råderum. 

Disse penge kan du blandt bruge til at rejse noget mere. Er du typen der gerne vil se verdenen omkring dig? Så kan det være en god ide at spare de penge op hver måned, som du ellers ville have brugt på biludgifter. 

Gode middage ude i byen

Er du rigtig glad for mad og vil du gerne prøve at spise på de lidt pænere restauranter af og til? Det er noget du kan få råd til, når du ikke har udgifterne til en bil. 

De penge du ellers ville have brugt på en bil hver måned kan du i stedet vælge at bruge på lækker mad ude i byen. Skal du have nogle med? 

middag

Erotisk legetøj og lignende

Erotisk legetøj er dyrt at købe og tøj som NORTIE INGEBORG BUNDLØS HIPSTER MED CAGE BACK kan være mindst lige så dyrt. Alligevel er det noget, som de fleste af os er interesserede i at eje. Og det kan du få råd til når du ikke har en bil. 

Uden bilen som udgift kan du prioritere dine penge på en måde der bedre passer til dine behov.