adfv3

Flere og flere danskere vælger for tiden at skippe de meget dyre flybilletter og i stedet hoppe ud i bilen, når de skal på ferie. Og det kan der være rigtig mange gode grunde til. Der er dog tre fordele, som der især skinner igennem, når danskerne bliver spurgt efter, hvad det er, de finder så tiltrækkende ved den lange køretur, som der ofte gør sig gældende, når det kommer til en kør-selv-ferie. For det første er det en måde, hvorpå man kan få noget mere frihed i den måde, som man tager på ferie på.  Med en kør-selv-ferie kan man nemlig selv bestemme tempoet, og det er også en selv, der afgør, hvornår der skal holdes pauser, og hvornår der er noget på ruten, som man eventuelt gerne vil opleve. For det andet er det en god måde, hvorpå man får noget kvalitetstid sammen med sin familie. Under de mange timer i bilen er der nemlig masser af tid til at få snakket sammen, sunget nogle sange og leget nogle lege. Og sidst men ikke mindst er det også billigere at tage på en kør-selv-ferie, og det gælder især, hvis man har en campingvogn, som man kan spænde efter bilen.

Dog kan det være muligt at gøre en kør-selv-ferie endnu billigere endnu – få her fem gode råd til en billig og gode ferie bag rattet.

Sådan sparer du penge med en kør-selv-ferie

For det første er det muligt at være heldig at finde gode rejsetilbud. Det betyder, at du med en afbudsrejse måske kan komme ind på et godt hotel til en pris, der næsten er for god til at være sand. For det andet bør du vælge et hotel, som tilbyder all inclusive, når du bestiller en afbudsrejse. På den måde skal du ikke bekymre dig om udgifter til mad og drikke. Der vil være sørget for det hele for dig, og du kan derfor blot slappe af og nyde, at du er på ferie. For det tredje er det en fordel at bestille for eksempel indgangsbilletter hjemmefra. På den måde kan der nemlig være ikke blot mange penge at spare, men det er ofte også muligt at spare tid. Mange billetter, som er bestilte på forhånd, gør det nemlig muligt at skippe køer. For det fjerde er det en god ide at sørge for at have smurt nogle madpakker og ellers have styr på nogle måltider hjemmefra til selve køreturen. På den måde slipper I for at købe dyrt mad på for eksempel tankstationer langs motorvejen, og ofte kan I også få nogle sundere alternativer ved selv at forberede noget mad til turen. Sidst men ikke mindst bør I sørge for at fylde brændstof på bilen på de billige tidspunkter af døgnet. Tank derfor om sent aftenen, natten eller tidligt om morgenen, hvor priserne er lavere end midt på dagen.