adfv3

Hvis du er en af dem, som ofte vågner op med dunkende hovedpine eller et par ekstremt ømme kæber, kan det med stor sandsynlighed være fordi, at du skærer tænder eller gumler løs om natten. Mange er ikke klar over det, men det at skære tænder er absolut ikke sundt og kan medføre nogle rigtig trælse gener.

Blandt andet den dunkende hovedpine og de ømme muskler i kæberne. Derudover kan du lave stor skade på dine tænder, som i sidste ende faktisk kan medføre, at du får skader på dine tænder og irriterende huller. En nem og effektiv løsning på problemet kan være en bideskinne. Læs mere om tandskæring og bideskinner, som kan være behjælpelig mod, at du skærer tænder om natten herunder.

Få en bideskinne og stop med at skære tænder om natten

Med en bideskinne får du et effektivt element mod at skære tænder om natten. Dermed kan du også undgå de frygtelig ømme kæber eller de virkelig slemme hovedpiner. I de allerværste tilfælde kan du risikere, at det varer ved hele dagenm, og så er du nærmest klar til at gå i seng igen, selvom du blot lige er stået op.

sove_bideskinne_

Udover at du kan risikere voldsom hovedpine og ømme kæber, kan tandskæring faktisk også lave store skader på dine tænder. Du kan faktisk ende med at slide dine kindtænder helt skæve. Ydermere kan du slide emaljen helt af, hvilket i de allerværste tilfælde kan medføre til store huller i dine tænder. Derfor er et godt råd til dig, der skære tænder om natten, at du bør investere i en god bindeskinne.

På den måde kan du både beskytte dine tænder, ligesom du kan blive fri for at starte morgenen og dagen ud med voldsom hovedpine og ømme eller irriteret kæbemuskler. Når du først har vænnet dig til at sove med bideskinnen, er det ofte ikke en, som du overhovedet mærker noget til. Du kan dermed også sagtens sove på trods af, at du har den i munden. Læs mere om bideskinner her.

En bideskinne er nem at anvende og så virker den

Det er helt ekstremt simpelt at bruge en bideskinne, når du først har anskaffet dig en. Du skal blot tag den i munden og bide samen, så den sætter sig på plads på tænderne. Derefter skal du ikke gøre andet end at hoppe i seng og nyde tanken om, at du ikke kommer til at ødelægge dine tænder.

fri_for_smerter

Som udgangspunkt skal du kun bruge din bideskinne om natten, da det ofte vil være her du skære tænder i søvne. Du skal derfor heller ikke være bekymret for, at du skal bruge bideskinnen om dagen, og at du skal være generet af den, når du skal tale med andre mennesker. Når du står op og tager bideskinnen ud, kan det være en rigtig god idé at få den skyllet godt, så du fjerner evt. indtørret skidt og savl. Dermed er den en anelse mere lækker at tage på aftenen efter.

Selvom bideskinnen hovedsageligt er til om natten når du sover, kan du også bruge den om dagen, hvis du har behov for dette. Har du fx stressede perioder, hvor du kommer til at døje med at skære tænder, når du koncentrerer dig, kan du med fordel tage bideskinnen i. Dette kan nemlig forsage nogle grumme spændingshovedpiner, som kan være besværlige at komme af med.