adfv3

Hvis du er en mand med den mindste smule respekt for integritet, så skal du have dig en bil, der virkelig afspejler din indre mand. Selvfølgelig betyder det jo selvfølgelig også, at manden man afspejler, skal være værd at afspejle. Lær her hvorfor det er vigtigt, at du fører et rigtigt Herreliv.

Find din indre mand frem, og vis den til verdenen

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at man helt selv bestemmer hvilken slags mand, man er. Ens udseende behøver ikke at afspejle ens personlig, blot den personlig man vil have folk til at se. Man skal begynde at se sig selv med andres øjne, for at forstå hvad der virker og hvad der ikke virker for én. Her handler det om éns tøjstil and attitude, som man helst gerne vil have til at matche med ens bil og den attitude den udstråler.

Matche er nøgleordet her. Det er faktisk lige meget hvilken stil og attitude man vælger at går med, det er helt ens eget valg, man skal bare have det hele til at matche. Effekten af ikke ordentlig matchet tøj og bil kan være at man forvirrer folk. Det kan selvfølgelig også være den ønskede effekt. Det kan være at man gerne vil udstråle forvirring eller måske en mere rebelsk attitude, så ville dette være vejen frem.

bil

Men hvorfor er det egentlig, at man gør dette. Hvorfor er det vigtigt, at man vælger en attitude og stil og holder til den. Hvorfor er det vigtigt at fange andres opmærksomhed? Det vil være for tiltrække folk. Man køber en fed bil, for at få folks opmærksomhed og give folk lyst til at lære én at kende. Effekten ville være bedre, hvis man matcher sin tøjstil og sin ydre personlighed til bilen.

Vær en succes

At vælge en stil fremfor en anden og være succesfuld med det, udstråler også succes. Man har sat sig et mål og man har lykkedes med at nå det mål. Gad vide hvad ellers denne mand kan få succes med. Det er disse tanker man gerne vil sætte i gang hos andre. Især folk som skal overveje at hyre dig.

Når man dukker op til en jobsamtale, handler det udelukkende for den hyrende at vurdere, hvorvidt du kan bringe succes til deres firma. Hvis alt omkring dig råber succes, vil det være svært, ikke at se dig som den rette mand til arbejdet. Så find din bil og find din stil og derefter find dig selv.

bil_mand