adfv3

Der kan være mange penge at spare, hvis du vælder det rette autoværksted. Der er nemlig stor forskel på både priser og kvalitet, så det handler om at vælge rigtigt.

Når du skal finde det rette værksted, så er der flere ting, som du selv kan gøre. Du kan f.eks. læse en masse anmeldelser på nettet om bilværksteder, for på denne måde at få et indtryk af brugertilfredsheden for hvert enkelt sted.

Du kan også ringe og tale med værkstederne, for på denne måde at få en ide om deres serviceniveau, kvalitet og priser.

 

Vælg et lokalt værksted

Et andet råd er at vælge det lokale værksted, da du ofte vil få den bedste service her. De lokale værksteder lever nemlig af glade lokale kunder, som kommer igen gang på gang.

Bor du i Horsens, så tag et kig på de forskellige autoværksteder i denne by. Eventuelt kan du spørge dine venner og familie om deres erfaringer med de lokale værksteder, for på den måde at få en god anbefaling fra en person, som du stoler på.

En anden fordel ved at vælge et lokalt værksted frem for et bilforhandler værksted, er at det lokale værksted kan lave alle biler. Bilforhandlernes værksteder laver normalt kun det mærke, som de også sælger.

 

Indhent flere tilbud på arbejdet

Der er mange værksteder at vælge i mellem, så det er bare med at indhente tilbud fra flere steder. Det kan både klares over telefonen, men det kan også klares over nettet.

Der findes nemlig flere gode portaler på nettet, hvor du nemt og hurtigt kan indhente 3 uforpligtende tilbud på arbejdet.

Herefter kan du enten tage i mod et af disse tilbud, eller bruge dem til at forhandle med dit lokale værksted om en endnu bedre pris.

På denne måde sikrer du dig, at du får den billigste pris på arbejdet. Og i det lange løb kan der være mange penge at spare, hvis du gør dette til en vane. Og det er helt normalt at forhandle om prisen på autoværkstedernes arbejde.

Du skal bare huske at gøre det på en venlig og positiv måde, og så skal du være realistisk med priserne. Dette kommer man nemlig længst med.

 

Garanti hos et lokalt værksted

Mange tror, at man kun kan bevare sin garanti ved at køre bilen til et autoriseret bilværksted. Dette er dog ikke korrekt, da det vil sætte den frie konkurrence ud af drift.

Du kan derfor godt vælge et andet værksted, og så samtidig bevarer din garanti. Regner du med at sælge en ny bil efter få år, så kan det dog være en smule bedre for gensalgsværdien, hvis bilen har en servicebog fra et autoriseret værksted.

Ofte er det penge at spare ved at vælge de lokale værksteder frem for de store bilværksteder hos forhandlerne, og garantien gælder stadig. Du kan dog altid høre det autoriserede værksted, om de kan matche den pris, som du har fået tilbudt andet sted.