Site icon Hydrobiler

Lån dig til din næste drømmebil

Drømmebil

Går du rundt med en drøm om at købe den perfekte bil, men mangler lige det sidste til at gå igennem med købet? Er du også lidt bekymret for at blive fanget i et unødvendigt lån og komme i dyb gæld? Så er Unofinans perfekt til dig.

Små beløber, der ikke sårer din pengepung

Unofinans er en ny form for lån, som lader dig låne alt imellem 3.000 kr. til 75.000 kr. Det er designet til dem, der har en stabil økonomi, men godt kunne tænke sig at købe en gave, som lige netop er uden for deres økonomiske komfort zone. Det er små lån for personen, som ikke vil risikere at komme ud i en gæld, de ikke kan betale tilbage. Det er til de køb, der ikke er store nok til normale lån.

Dette betyder også at lånenes procesperiode er kortvarige. Man kan ansøge og få svar med det samme. Pengene kommer også hurtigst muligt. Det betyder også, at der ikke er nogen binding i form af, hvad man skal bruge pengene på. Banken er, for at være direkte, ligeglad med, hvad man vil bruge pengene på. De kræver kun, at man selvfølgelig betaler tilbage.

Drømmen om den perfekte bil – gør det til en realitet

Har du stået og kigget på den klassiske bil, som er parkeret i udvisningsvinduet og tænkt; at hvis nu du sparede lidt på maden eller andet i et par måneder, kunne du have råd til den. Så er disse lån perfekte til dig. Tag det lille lån og få taget dig sammen til at få dig den bil. Du vil jo gerne!

Eller måske står du i en anden situation. Måske har du en skramme på din klassiske bil, som forsikringen ikke dækker og du kan ikke lige overskue at skulle betale for reparationerne. Her er Unofinans også perfekt til dig. Det kan også være, du vil lave små ændringer på din bil eller måske kunne den godt bruge en kærlig hånd til at få den op til dags standarder. Hvad end situationen du er i er, skal du ikke lade budgettet holde dig tilbage. Du kan altid låne dig til den sidste sjat penge, uden at din hverdag skal tage skade og uden at du kommer i gæld.

Exit mobile version