adfv3

Vi kommer her med en forklaring på, hvorfor vi mener, det er en god ide at tage til Madeira året rundt.

Madeira er en af de smukkeste øer i Europa og er hjemstedet for Cristiano Ronaldo. Det er en ø, som hvert år får mange besøgende, og det er ikke særlig svært at regne ud hvorfor. Med et fantastisk klima året rundt og med flotte strande og lækre attraktioner er det en ø, der er værd at besøge. Læg dertil også flotte og billedvenlige byer som eksempelvis Funchal, og du har det perfekte mix, når det kommer til en perfekt ø at være turist i.
Klik her, hvis du vil læse en fyldig Madeira-guide.

kyst

Klimaet

Hvis du gerne vil opleve godt klima året rundt, er det Madeira, du skal besøge. Sommeren behøver vi ikke at skrive om – det er pragtfuldt. Om vinteren er der mellem 20 og 23 grader om dagen, og der er ofte masser af sol. Mere end to tredjedele af vinteren er fyldt med sol, og der er rigeligt med mulighed for at udforske byerne og turistattraktionerne om vinteren. Det er også muligt at bade om vinteren, men vandet er ikke lige så varmt som om sommeren.

Klik her og få en unik guide til steder, hvor du kan slikke masser af sol.

Maden

Maden på Madeira er fantastisk. Du kan få masser af frisk fisk og andet godt fra havet som eksempelvis blæksprutter. Det kan fås året rundt. Der er rigeligt med gode og billige spisesteder, som oser af kvalitet. Det er en fornøjelse at være på Madeira og nyde den mad, du kan få.

rejse

Landskabet

Du kan sammenligne landskabet på Madeira med det, du oplever på Færøerne. Forskellen er bare, at klimaet er langt bedre på Madeira, og bjergene er højere og mere dramatiske. Du vil kunne se flotte grønne bjergskråninger, hvor der er huse hele vejen op mod bjergtoppen. På den anden side vil du se det flotte krystalblå hav, som er en Madeira-specialitet. Bugten i Funchal er overdådig og er et unikt skue i sig selv, som på mange måder minder om noget, du kan se på smukke Færøerne. Bare med et lidt andet klima, og du behøver ikke at frygte for sigtbarheden som på øen i det nordlige Atlanterhav.

Arkitektonisk er der også masser af ting at se på Madeira med flotte kirker og bygninger.