adfv3

Nogle gange så havner man i en situation, hvor man har brug for en bil, for at hverdagen kan høre sammen. Det kan f.eks. være, at du har fået et nyt job et sted, hvor du skal køre hen, og hvor offentlig transport ikke passer med tiderne. Det kan også være, at du har fået børn, og du har opdaget, hvor meget nemmere livet er med en bil. 

Men inden du kaster dig ud i at købe en ny bil, så kan det være, at du skal overveje at lease en. Hvilke fordele er der ved det? Det kan du læse mere om i denne artikel. Så kan det være, du finder ud af, om det er noget for dig.

biler, vej, trafik, bevægelse

Biler mister meget i værdi

Det er ikke sikkert, at den situation du står i, er en der fortsætter. Hvis du f.eks. får et job et andet sted, så kan det være, at du slet ikke har brug for en bil. Hvis du har nået at købe en bil inden, så kan det være, at du er nødsaget til at sælge den, fordi du har brug for pengene i stedet for bilen. Her kan det være en fordel at vælge at lease i stedet for. 

Biler er nemlig noget af det, der falder mest i værdi, efter man har købt det. Du kan derfor ikke vide, hvor meget din bil er værd, når du skal sælge den videre. Det kan nemt være, at du ender med at miste mange penge på det.

En gennemskuelig aftale

Når man køber en bil, så kan det godt være svært at gøre sig klog på de mange forskellige forsikringer og ting og sager. Med leasing bliver disse bekymringer mindre og færre. Du kan lease mange forskellige biler. Det kan f.eks. være, at du skal overveje Porsche leasing?

Hvilken form for leasing skal du bruge?

Der findes groft sagt to typer af leasing. Der findes nemlig både leasing til privat og leasing til erhverv. Der kan også være flere fordele ved at lease til erhverv, hvis man er ejer eller medejer af en større eller mindre virksomhed, hvor der er behov for firmabiler.

mand, model, bil, kigger

Ingen økonomisk binding

En anden fordel ved at lease er, at man ikke opskriver sig til nogen økonomisk binding. Hvis du køber en bil, så er det noget, som du kommer til at skulle betale tilbage til i mange år. Hvis du derimod leaser, så kan du aflevere bilen tilbage efter brug, og du står ikke med et lån, der skal indfries.