adfv3

I dag tænker mange danskere på at være så miljøbevidst som muligt. Vores beslutninger omkring at leve miljøbevidst er med til at gøre, at vi har vores jord i mange år i fremtiden. Det er allerede ved at gå galt, fordi at vi først for sent er begyndt at leve miljøbevidst. Det kan blandt andet ses ved, at temperaturerne stiger rundt omkring i verden. Fx smelter der meget sne, og det er en eftervirkning for, at vi ikke har tænkt nok på miljøet.

Elbil

Det kan man selv gøre

Man kan gøre meget for miljøet som enkelt person. Fx kan man køre miljøvenligt ved at køre i en elbil. Elbiler er begyndt at indtage mange danskers garager. Bilforhandlerne har oplevet en markant stigning i salg af elbiler. Men en elbil kan også være dyr. Udover at nogen stadigvæk er lidt tilbageholden med elbiler, så kan penge også være en afgørende faktor.

Men en anden måde hvorpå, at man kan leve mere miljøvenligt er at undgå madspild. Fx kan man fryse mad ned, der er ved at udløbe. Hvis man har købt noget kød, der er ved at blive for gammelt, og at man ikke kan nå at bruge det, så kan man vælge at fryse det ned. Fx er der også frugt som man kan fryse ned. Såsom bananer. Man undgår ikke kun at smide mad ud, men man sparer samtidig penge, da man slipper for at skulle købe de produkter en anden gang.

Racekat

Spar op til en udbetaling

Hvis man har en smuk racekat derhjemme, så kan man vælge at få den parret med en anden kat indenfor samme race. Når man har en racekat, så kan killinger koste mange penge. Hvis man har en han, så kan man låne ham ud til parring. Og det får man penge for. Man får det, der svarer til, hvad en hankilling vil koste.

Det kan blive en god opsparing ved at ens kat bliver gravid, hvis det er en racekat. Men man skal dog altid huske på, at ens kat ikke bare er en pengemaskine. Hvis ens kat er gammel, så skal den ikke blive gravid. Samtidig skal man sørge for, at ens hunkat ikke får mere end 1-2 kuld om året, da det ellers er usundt for katten. Men de penge kan man fx gemme og spare op til en udbetaling af en elbil.