adfv3

I disse dage bliver dagene kortere og kortere. Mange oplever at i takt med at der er færre solskinstimer, så føler de at de har mindre energi og overskud. Det er som om at overskuddet bare er mindre, uden at man nødvendigvis laver mere eller har mere travlt end normalt. Men blot fordi det er koldere og mørkere. Derfor kan det være en god ide at lave nogle flere hyggelige ting, så der er kan spares noget energi op til at klare hverdagen. 

bagagerum

Lad op med ferie herhjemme 

Mange tyer til ferie når der skal fyldes op på overskudskontoen. Det er nemmere at slappe ord ordentligt af, når man ikke er derhjemme. Men det kan også hurtigt blive en relativ dyr fornøjelse. Derfor er det jo heldigt at man ikke behøver at flyve flere timer væk for at få denne feriefølelse. Det kan faktisk være nok blot at tage sin dejlige bil og køre hen til en af Danmarks mange smukke byer. 

Når først man begynder at undersøge hvor mange spændende ting der er at opleve inden for de danske grænser, kan man hurtigt undre sig over hvorfor vi ikke bruger mere tid på at feriere herhjemme. Så hvorfor ikke starte med en lille efterårsweekend i en dansk by. Det at få dagligdagen på afstand vil helt sikkert hjælpe dig. Du behøver ikke engang at skulle opleve en masse kulturelt. Bare det at have tid til at tage ud og spise og måske kigge lidt på butikker, kan virke forfriskende. Ønsker du at vide mere om at holde efterårsferie i Danmark så læs her

Det bliver lidt nemmere at overskue sådan en hjemme ferie end at skulle rejse til udlandet. Måske man endda kan klemme lidt flere friweekender ind, når de ikke er så lange eller kræver så megen rejsen. 

kaffe

Skab rum for hyggen

Derudover kan det også være en ide at bringe mere hygge ind i ens hverdag. Sørg for at give dig selv lov til at tage nogle små pauser hist og her. Brug disse til at gøre noget rart for dig selv. Det kunne for eksempel være at lave en god kop kaffe eller at læse i en bog om eftermiddagen. Uanset hvad der giver dig en følelse af velvære, så kan det være med til at give dig lidt ekstra overskud. Måske kan du på den måde undgå at vinteren vil føles alt for lang og uoverskuelig.